gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aprovat el nou Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona SAD

Avui dimarts s’ha aprovat en la Junta General d’Accionistes el nou Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona SAD. Al voltant del 88% dels accionistes (115 presencials i 15 amb el vot delegat) han seguit la Junta i amb prop del 39% dels vots favorables han aprovat l’única candidatura que es presentava, mentre que prop del 19% s’han abstingut. La resta han estat vots en blanc. La candidatura sortint està formada per: Joan Creus, José María Fernández, Carlos Borrellas, José Luis García en nom de Promociones José Luis SA, Jesús María Sáez, Xavier Salvadó, Antoni Vallverdú, José Luis Vilar, Albert Vives i Carlos Vives en nom de Génesis Habitat.
L’ex President Raul Font també formarà part d’aquest Consell en representació de l’Ajuntament de Tarragona, que posseeix al voltant del 38% de les accions.
El nou Consell d’Administració es presenta aquest dimecres (28 de març) als empleats del club, així com també a la plantilla del primer equip. A les 10.30 realitzarà la seva primera roda de premsa davant els mitjans de comunicació.

gimnastic-ucrania