gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest diumenge… et sobren els motius!! #totsalcamp

El Nàstic vol començar la segona volta de la millor manera, i de la millor manera és fer-ho amb l'afició. És per això que s'ha programat un seguit d'actes i promocions per a aquest diumenge a les 19.45h al Nou Estadi, on el Nàstic rebrà l'Almeria, un dels equips punters de la classificació. Dins d'aquestes accions, els socis i aficionats que s'atansin al camp podran gaudir de preus especials, un estand de Pizza Nova als exteriors de l'estadi, una taça de brou de franc a l'entrada de la seva graderia i un mosaic amb 5.000 globus vermells i blancs preparats per a la sortida dels jugadors.

PREUS ESPECIALS

Els socis i aficionats del Nàstic podran tancar aquest cicle de dos partits a casa amb els mateixos avantatges que havia proposat el club per a la setmana anterior. És per això que tots els socis podran retirar dues entrades per només 5€ cada una, de la graderia on tenen l'abonament (mentre quedin localitats). Aquestes entrades a preu super-reduit pels socis es poden retirar des de ja mateix a les oficines del Nàstic (de dilluns a divendres de 9h a 13.30h i de 16h a 19h), a la Botiga del Nou estadi (cada tarda de 16.30 a 20h) i a les taquilles el mateix dia de partit.

Per altra banda, els no socis podran gaudir de preus reduits a les graderies de Gol i Preferent. Tots aquells que encara no són socis podran comprar per només 10€ una entrada de Gol, i, per només 15€, una de Preferent. En aquest cas es poden comprar les entrades sense límit de número i es poden adquirir ja a les oficines del Nàstic (de dilluns a divendres de 9h a 13.30h i de 16h a 19h), a la Botiga del Nou estadi (cada tarda de 16.30 a 20h), a www.gimnasticdetarragona.cat i a les taquilles el mateix dia de partit  

UN MOSAIC AMB 5.000 GLOBUS

Per rebre els jugadors a la sortida al terreny de joc, s'ha preparat un mosaic amb 5.000 globus blancs i vermells, que s'entregaran als torns d'entrada. Cada soci i aficionat podrà recollir el seu globus per tal d'inflar-lo i rebre als jugadors amb un mosaic cromàtic amb els colors del Nàstic.

PER PASSAR EL FRED, BROU DE REGAL

La Federació de Penyes ha preparat una estratègia per a combatre el fred. A cada accés de l'estadi s'instal·larà un estand on es regalarà una taça de brou casolà per tots aquells que duguin algun element del Nàstic, ja sigui samarreta, bufanda, gorra, bandera, etc…

 I PER SOPAR…PIZZA

Pizza Nova segueix creixent al Nou Estadi, i aquesta setmana instal·larà un estand a l'exterior de l'estadi, des d'on servirà porcions i porcions de pizza a tots aquells que ho desitgin. Els preus seran totalment populars, ja que una porció costarà només 3€, mentre que qui en compri dues ho farà per només 5€. Pizza Nova s'instal·larà a la part de davant del Pavelló del Nàstic i estaran instal·lats des d'una hora i mitja abans del matx fins a la sortida dels espectadors del Nou Estadi.

#TOTSALCAMP…TÉ PREMI

I per tots aquells que facin Retwit a la promoció o utlitzin aquesta setmana el hashtag #totsalcamp sortejarem una samarreta del jugador del primer equip que s'esculli, dedicada pel propi jugador.

 

AQUESTA SETMANA, NO TE'L POTS PERDRE, #TOTSALCAMP! 

 

 

 

gimnastic-ucrania