gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest diumenge fes esport amb el Club Gimnàstic

El Club Gimnàstic de Tarragona organitza dues activitats paral·leles per aquest diumenge 1 de maig. El torneig de pàdel masculí, femení i mixt a les pistes de tennis de La Budallera, i el 3r ‘Balla i Mou-te” al Pavelló del Nàstic conformen una festa de l'esport grana durant la jornada matinal de diumenge.

El Club Gimnàstic de Tarragona organitza dues activitats paral·leles per aquest diumenge 1 de maig. El torneig de pàdel masculí, femení i mixt a les pistes de tennis de La Budallera, i el 3r ‘Balla i Mou-te” al Pavelló del Nàstic, conformen una festa de l’esport grana durant la jornada matinal de diumenge.

Torneig de pàdel

A partir de les 9.30 hores s’iniciarà el torneig de pàdel a les pistes del Club Gimnàstic. Els padelers participants jugaran un mínim de tres partits a 9 jocs i hi haurà premis per als primers classificats. El preu de la inscripció és de 25€ i inclou fideuà per dinar i una entrada per al partit entre Nàstic i CD Mirandés del mateix diumenge a les 17.00 hores. Els interessats ja es poden apuntar al telèfon 671 446 115 o 626 566 783.

3r Balla i Mou-te

D’altra banda, el Pavelló del Nàstic acollirà la tercera edició del ‘Balla i Mou-te’. Els participants d’aquesta activitat practicaran el BodyCombat, d’11 a 12h, i una classe de Zumba, de 12 a 13h.

Els participants poden escollir entre dos packs:

  • Basic: participació Body Combat + Zumba, amb refresc inclòs, per 10€.
  • Full Pass: participació BodyCombat + Zumba, amb refresc inclòs, fideuà per dinar i entrada per al Nàstic – CD Mirandés, per 20€.

Ja et pots incriure al telèfon 696 729 666.

Apunta’t i fes esport de la mà del Club Gimnàstic!

gimnastic-ucrania