gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest diumenge, Tarragona i Nàstic X la solidaritat

Diumenge tindrà lloc aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament i per l’entitat grana. Una iniciativa esportiva- solidària que se celebrarà a les instal·lacions del Nàstic.
Entre els actes previstos hi haurà un Caga Tió pels més petits; un triangular de futbol que es disputarà al Nou Estadi i que enfrontarà a membres del Club Gimnàstic, representants dels mitjans de comunicació local i els components del consistori tarragoní. Els conjunts estaran reforçats per personatges populars. A més, es faran partits de futbol 3X3 infantil; la baixada del Llorito amb bicicletes sense cadena; recollida d’aliments i productes d’higiene personal a favor de Càritas, etc.
Aquesta jornada solidària començarà a les 10h i s’allagarà fins a quarts de dues de la tarda, en les instal·lacions del Club Gimnàstic. A la iniciativa han estat convidades entitats humanitàries de la ciutat per tal que puguin donar a conèixer les seves activitats.
Adquirint l’”entrada-donatiu” de 3€ és podrà tenir accés a les diferents activitats programades. Els diners recaptats es repartiran entre les entitats humanitàries participants.

gimnastic-ucrania