gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest diumenge, tots al Nou Estadi!

Promocions pel partit entre el Nàstic i la Ponferradina

Pel proper enfrontament entre el Nàstic i la SD Ponferradina d’aquest diumenge al Nou Estadi, partit corresponent a la jornada 29 de la Liga Adelante, els socis i aficionats grana gaudiran d’un promoció exclusiva per assistir en aquest primer matx de l’últim terç de la temporada lliguera.

Els socis podran adquirir entrades de la seva localitat –Gol, Preferent o Tribuna*– a un preu de 5€ cadascuna, fins a un màxim de 4 entrades.

D’altra banda, els aficionats del Nàstic, ja siguin socis o no, que facin una compra mínima de 10€ a la Nàstic Hummel Store rebran una entrada gratuïta per viure el partit de diumenge des de zona de Preferent o Gol.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD vol fer una crida als socis de l’entitat grana per a que aprofitin aquesta promoció i convidin als seus amics i familiars a vibrar d’un partit del Nàstic des de la grada del Nou Estadi. Els recordem que l’horari de la Hummel Store Nàstic és de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores; el dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores; i els dies de partits a casa, la botiga obrirà les portes dues hores abans de l’inici del matx.

*En cas d’esgotar-se les localitats de Tribuna, els socis abonats d’aquesta zona podran escollir entre Gol o Preferent

gimnastic-ucrania