gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest Nadal, regala el lot del Nàstic!

El Club Gimnàstic de Tarragona crea aquest any un Lot de Nadal Nàstic, dirigit tant a empreses com a particulars. Un regal espectacular per a celebrar aquestes festes que s’atancen. Regala la fusió del producte Nàstic amb productes de qualitat i proximitat que faran de la teva taula la delícia dels teus. Regala el lot de Nadal del Nàstic i porta el sentiment grana i els millors productes de casa nostra a treballadors, familiars, amics, etc…

Es tracta del primer lot de nadal i comptarà amb productes de primera qualitat, com són els vins i caves d’Adernats Vinícola de Nulles i el torró artesà de La Turronería de la Ibense. Aquesta casa de torrons es dedica des de fa més de 15 anys a l’elaboració artesanal d’aquest dolç, oferint-ne diverses varietats per a tot tipus de gustos.

Els vins i caves d’Adernats Vinícola de Nulles són una referència en el sector. Aquest any a més, un dels seus productes, el Cava Adernats Gran Reserva Brut Nature 2009, ha estat considerat el segon millor cava de Catalunya.

El lot té dues modalitats diferents i dos preus. Un primer lot consta de 3 ampolles Adernats: una ampolla de vi rosat, una ampolla de cava Brut Nature Reserva i una ampolla de vi negre Instint. A més, inclou una entrada doble per veure en directe el primer partit de lliga que el Nàstic jugarà al Nou Estadi el 2014, davant l’AE Prat. Tot plegat per un preu de 20 euros.

El segon lot té un preu de 30 euros i està format també per 3 ampolles Adernats: una ampolla de vi rosat, una ampolla de cava Brut Nature Reserva i una ampolla de vi negre Instint. Aquest lot inclou, a més, 3 barres de torró artesà La Ibense i una entrada doble pel partit contra l’AE Prat.

Tots els interessats en el lot del Nàstic poden fer ja la comanda a través: Telèfon 977291550 Email magatzem@gimnasticdetarragona.cat; Poden venir directament a la Botiga del Nàstic, al Nou Estadi, cada tarda de 17h a 20h, o fer la compra a través de www.gimnasticdetarragona.cat

gimnastic-ucrania