gimnastic-banner-the-beat-challenge

Aquest Nadal, fes-te soci del Nàstic per a la segona volta

El Gimnàstic de Tarragona, SAD llença la campanya d’abonaments de la segona volta de LaLiga 1|2|3. Aquest Nadal, fes el teu regal de 'color grana' mitjançant el carnet de soci del Nàstic i anima el teu equip des de la grada del Nou Estadi amb els amics i/o familiars.

[button color=”red” size=”medium” link=”http://www.gimnasticdetarragona.cat/BOTIGA/” icon=”” target=”false”]FES CLIC PER FER-TE SOCI [/button]

El Gimnàstic de Tarragona, SAD llença la campanya d’abonaments de la segona volta de LaLiga 1|2|3. Aquest Nadal, fes el teu regal de ‘color grana’ mitjançant el carnet de soci del Nàstic i anima el teu equip des de la grada del Nou Estadi amb els amics i/o familiars.

El Nàstic inicia avui la campanya d’abonaments per al segon tram del campionat de lliga. Els aficionats grana que encara no siguin socis i formalitzin el seu abonament 2016-2017 podran presenciar des del Nou Estadi els partits restants de la primera volta; fins a un total d’onze enfrontaments que el primer equip disputarà com a local des del gener fins al mes de juny.

A més a més, els que es facin socis en els propers dies també tindran inclòs el matx davant el CD Tenerife; sumant així, un total de 12 partits que els nous socis podran gaudir del seu equip. L’enfrontament davant el conjunt tinerfeny serà el darrer de la primera volta i primer de l’any 2017, corresponent a la jornada 20 de LaLiga 1|2|3, i es disputarà el diumenge 8 de gener, a les 16 hores, al Nou Estadi.

Els preus dels abonaments per aquest segon tram del campionat són de 300€ a la zona de Tribuna, 150€ a Preferent, 120€ a les zones de Gol i 35€ a la Grada Jove. Els nous abonaments s’efectuaran en pagament únic mitjançant efectiu o targeta i es podran formalitzar a les oficines grana o mitjançant la botiga online de l’entitat.

Recordem que l’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores. Mentre que el dies de partit les oficines obren dues hores abans de l’inici del corresponent matx.

[button color=”red” size=”medium” link=”http://www.gimnasticdetarragona.cat/BOTIGA/” icon=”” target=”false”]FES CLIC PER FER-TE SOCI [/button]

gimnastic-ucrania