gimnastic-banner-the-beat-challenge

Arnal: “Hem fet les coses amb coherència posant les bases del futur”

Un cop tancat el període de fitxatges, el Nàstic ha completat la plantilla amb 22 jugadors amb fitxa del primer equip i quatre més amb fitxa del filial.

Un cop tancat el període de fitxatges, el Nàstic ha completat la plantilla amb 22 jugadors amb fitxa del primer equip i quatre més amb fitxa del filial. Una plantilla compensada i equilibrada en les diferents posicions del camp, que estan doblades o, en algun cas, triplicades, amb jugadors polivalents que poden ocupar més d’una zona del camp.

Aquesta ha estat una de les peticions inicials de l’entrenador José Antonio Gordillo, que des d’un principi volia treballar amb aquest número d’efectius per tal de poder gestionar millor el grup i donar protagonisme a jugadors del filial amb dinàmica de primer equip, que durant el transcurs de la temporada puguin ajudar en qualsevol moment.

Des del 15 de juny, amb l’arribada d’Arnal Llibert Conde a la direcció esportiva del Gimnàstic de Tarragona, el primer pas va ser la renovació de la confiança en el cos tècnic encapçalat per José Antonio Gordillo i posteriorment l’anàlisi de tots els jugadors amb contracte per a comprovar quins encaixaven en el nou projecte de la temporada 2018/2019. A partir d’aquí es van donar deu baixes per a poder començar a fer els nous fitxatges: Matilla, Perales, Gaztañaga, Dongou, Varo, Carlos Blanco, Sandro Toscano, Juanmi Carrión, Carlos García i Stephane Emaná.

A més, durant aquest període s’han acordat les cessions de Maloku, Rodrigo Cuenca i Dimitrievski i s’han fet dos traspassos que han ajudat a augmentar el límit salarial del primer equip: Maikel Mesa i Kakabadze.

Pel que fa a les arribades, el Nàstic ha concretat 11 incorporacions: sis en forma de cessió (Luis Suárez, Josua Mejías, Sebas Coris, Ramiro Guerra, Iván López i Raúl Albentosa) i cinc més que arriben en propietat (David Rocha, Isaac Becerra, Lissiane Cadamuro, Ignacio Abeledo i Manu del Moral), les quals han servit per augmentar la qualitat de la plantilla d’aquest curs esportiu, on s’ha sumat joventut i experiència.

A més a més, l’entitat grana continua apostant per la feina i el treball al planter. Per aquest nou curs esportiu, els jugadors Pol Valentín i Roger Brugué s’uneixen a la disciplina del primer equip; en el cas de Pol, amb fitxa.

Després d’aplicar la coherència econòmico-esportiva en la planificació i confecció del primer equip grana 2018-2019, el club es reserva tres llicències lliures, amb una plaça d’extracomunitari, i disposa d’excedent en el límit de cost de la plantilla esportiva (LCPD) per a poder efectuar alguna incorporació més, si s’escau.

CAMPO_OK

gimnastic-ucrania