gimnastic-banner-the-beat-challenge

Arrenca la pretemporada 2023-2024

31 jugadors entre primer equip, filial i juvenil A

L’equip ha iniciat oficialment el període de preparació 2023-2024. Totes les incorporacions, a excepció de l’anunciada ahir de Nacho González, s’han exercitat sota les ordres de Dani Vidal en la sessió matinal.

Aquest primer entrenament ha arrencat a les 9.30 hores i s’ha allargat fins a poc més de les 11.15 hores. Un total de 31 efectius, alguns a banda per recuperar-se de les respectives lesions, han intervingut en el primer dia d’activitat física, que continuarà a les 19 h.

Porters
Dani Parra, Alberto Varo, Cesar Pirot*, Alex Peiri (Juvenil) i Gerard Curto (Juvenil).

Defenses
Pol Domingo, Alex Tirlea, Joan Oriol, Iván De la Peña, Boaz Hallebeek*, Unai Dufur, Pablo Trigueros, Gerard Urbina i Marcel Céspedes.

Migcampistes
Ander Gorostidi, Robert Simón, Marc Montalvo, Andy Escudero, Oscar Sanz, Pol Ballesteros, Borja Martínez i Aleix Grabulosa*.

Davanters
Andrei Lupu, Maurizio Pochettino, Pablo Fernández, Marc Fernández, Marc Álvarez, Gorka Santamaría, Mario Rodríguez, David Concha i Albert Querol*.

Aquesta setmana l’equip continuarà el període de preparació durant les jornades de dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte, totes elles al Nou Estadi Costa Daurada. Tots els entrenaments s’iniciaran a partir de les 9 hores; mentre que les sessions d’avui, dimecres i divendres també s’exercitaran per la tarda a partir de les 19 h.

*Jugadors del filial

gimnastic-ucrania