gimnastic-banner-the-beat-challenge

Arrenquen l’any amb victòria (Tennis Taula)

El passat dissabte a la tarda al Pavelló del Gimnàstic l’equip tarragoní va sumar un meritori triomf per 4 punts a 3 contra el Gran Canàriadesprés de tres hores i mitja de partit. El rival es trobava millor classificat amb la 7a posicióamb 5 triomfs i 6 derrotes, però això no va privar de què els tarragonins lluitessin fins al final per guanyar l’encontre.
Els granes van començar avançant-se en el marcador en les dues primeres partides. Primer era Àlvaro Barreneche qui establia l'1-0 al derrotar per 3-1 a Lorenzo Díaz. Seguidament, Xavi Vizcaino feia el 2-0 guanyant en 5 jocs a Rubén Muñiz. A partir d’aquesta partida es va capgirar la truita i els canaris van començar aixecar un encontre que tenien coll amunt: Marc Lari cedia per 3-1 contra Adexe Santana i 3-2 contra Díaz, i Barreneche perdia en 5 jocs contra Muñiz. Els grancanaris els havien remuntat i fins hi tot possant-se per davant en el marcador per 2-3. Malgrat el desavantatge, el jugador local Vizcaíno, sòlid amb el seu joc, aconseguia l’empat a 3 en el marcador al derrotar a Santana per 3-1. Finalment, el dobles va permetre que el Nàstic certifiqués un nou triomf; la parella Barreneche/Vizcaíno va remuntar el partit al l’impossar-se als canaris, Muñiz/Díaz per 3-1, col•locant el definitiu 4-3.
Amb l’encontre disputat aquesta passada setmana, el Gimnàstic finalitza la primera volta amb 9a posició, fora del descens, empatat amb el 8è classificat (Parets del Vallès) i 10è classificat (Vilafranca del Penedès).
La setmana vinent, els tarragonins començaran la segona volta, realitzant el desplaçament més llarg de la temporada amb doble enfrontament: dissabte a la tarda estaran a Gran Canària on els locals els esperen amb ganes després que fóssin derrotats aquesta mateixa setmana. Mentre que pel diumenge, els granes jugaran contra els cuers de la lliga, el CD Dédalos de Tenerife.
 

gimnastic-ucrania