gimnastic-banner-the-beat-challenge

Arriba a Tarragona la gimcana Speed Of Reaction

Arriba a Tarragona el projecte Speed Of Reaccion (S.O.R.), una gimcana interactiva en patins en línia, on els telèfons mòbils, la creativitat i les xarxes socials seran els protagonistes.El dia 7 de setembre, entre les 10h i les 14h, tindrà lloc a Tarragona la proposta S.O.R., de l'artista bilbaïna afincada a Londres, Yolanda de los Bueys, que està coorganitzat per la secció de patinatge de velocitat del Nàstic i coordinat per l'Alexandra Palos. S.O.R. es desenvolupa en el marc d'IDENSITAT, dins el programa ID Sport, que posa en relació art, esport i inclusió social.


S.O.R. és un joc interactiu, una aventura en patins pels carrers de Tarragona que permetrà els participants descobrir i pensar la ciutat d'una manera diferent i original. Durant tot el recorregut i amb la col•laboració de diverses entitats de la ciutat, els equips aniran de parada en parada seguint pistes, resolent proves i acumulant punts fins a completar l'itinerari.


S.O.R. està obert a la participació de qualsevol persona amb capacitat per a patinar autònomament per la ciutat. Els equips, que seran de tres persones, poden estar formats per famílies, sempre que hi hagi un major d'edat inscrit a l'equip.

Per a inscriure's, només cal registrar-se a la pàgina http://speedofreaction.eventbrite.es/ o escriure un mail a idensitat@idensitat.net


S.O.R. forma part de la programació d'actes pre Santa Tecla.
 

gimnastic-ucrania