Ascó 0-0 Nàstic (Copa Catalunya)

El Nàstic ha tancat avui el seu pas per la Copa Catalunya 2013/2014 al perdre la tanda de penals contra l'Ascó. Els grana han dominat el partit però no han estat capaços de superar els locals des dels onze metres.

Els onze elegits per Santi Castillejo a la primera meitat han estat Reina, Calavera, Viale, Marí, Xisco Campos, Molina, David Sánchez, Tortosa, Jean Luc, Querol i Giner. D'aquesta manera, doncs, el d'avui era el debut en partit oficial del central vingut del filial del Mallorca, Pablo Marí.

Els grana han tingut el domini absolut de la pilota en aquests primers 45 minuts. Jean Luc ha estat dels jugadors més actius en aquesta primera meitat, on el Nàstic ha disposat de diferents ocasions de gol però ha topat una vegada i una altra amb el porter local Sergi Fuertes. A la mitja part s'hi ha arribat amb l'empat a zero inicial.

A la represa el tècnic grana ha canviat els laterals, donant entrada a Verdú i Juanjo, que han entrat per Calavera i Xisco. Més tard també han entrat al conjunt tarragoní Rubio i Lago Junior, que han ocupat els llocs de Tortosa i Jean Luc. Just després d'aquests canvis, una bona jugada de Juanjo en banda ha acabat amb una centrada que no ha trobat rematador. El següent canvi al Nàstic ha estat l'entrada de Marcos, que ho ha fet per Giner.La primera pilota que ha tocat el balear s'ha convertit en l'ocasió més clara fins al moment de la segona part. El seu xut, però, ha marxat per sobre de la porteria de Sergi Fuertes.

L'últim en entrar ha estat Rocha, que substituïnt Molina ha fet dupla al mig del camp amb David Sánchez. En aquests darrers minuts els dos equips han gaudit d'aproximacions, tot i que la més clara ha estat per Lago Junior. La jugada de l'ivorià havia estat anul·lada per fora de joc.

Amb el zero a zero s'ha arribat a la tanda de penals, ja que el sistema de la Copa Catalunya no passa per la prórroga. A la tanda de penals l'Ascó s'ha imposat en el sisè penal per 4-3, després de dos penals aturats per Reina.