gimnastic-banner-the-beat-challenge

Assemblea de Socis 2019 del Club Gimnàstic

Aprovats tots els punts per unanimitat

Com és tradicional, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona ha estat el lloc per acollir l’Assemblea anual dels socis del Club grana.

El president del Club Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i el vicepresident, Josep Francesc Ferrer, han estat els encarregats de fer el balanç social i econòmic de l’última temporada. Mentre que tots els delegats de les vuit seccions que conformen el Club han estat els encarregats d’explicar els resultats aconseguits pels esportistes que vesteixen la samarreta del Gimnàstic.

El balanç presentat de la temporada 2018-2019 ha estat negatiu. L’exercici va tancar amb 6.000 € en vermell, mentre que el volum de negoci va tenir uns ingressos de 1.073.235,75 € i unes despeses de 1.080.051,36 €. Per a la present temporada, la 2019-2020, el pressupost establert ascendeix a un total de 858.000€, i 35.394 €, el resultat en positiu previst al tancament de la temporada.

El president Josep Maria Andreu ha volgut agrair un any més la tasca desenvolupada per la Junta Directiva, així com els col·laboradors, els esportistes i els socis que continuen fent més gran al Club Gimnàstic, el club poliesportiu degà entre els clubs de l’Estat. A més a més de tenir un record per la memòria de l’expresident Antoni Vallverdú, que ens va deixar aquest any.

En aquesta edició de l’Assemblea cal destacar els dos canvis de delegats de secció. Maria Hernández-Capalleja ha rellevat a Núria López com la responsable del patinatge artístic, mentre que Enric Verdejo ocupa el lloc de Guillem Santiago. A més a més, s’ha fet referència a les diferents visites guiades que es realitzen durant aquest últim any al Museu del Nàstic, situat a l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona, on ja han passat més de 1000 persones. Totes elles grups escolars, entitats del territori, equips de futbol base i també moltes de les seccions de l’entitat grana.

Els temes aprovats en l’Ordre del Dia han estat:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau de l’acta de l’assemblea anterior.

  2. Lectura memòries esportives de les seccions de la temporada 2018-2019 a càrrec dels delegats de les Seccions.

  3. Lectura i aprovació, si s’escau, del balanç de l’exercici 2018-2019.

  4. Lectura i aprovació, si s’escau, del pressupost per a l’exercici 2019-2020.

  5. Aprovació, si s’escau, del cessament i posterior nomenament de nous membres de la Junta Directiva i distribució de càrrecs.

  6. Torn obert de paraules.

gimnastic-ucrania