gimnastic-banner-the-beat-challenge

Assemblea Socis 2015 del Club Gimnàstic

El Club Gimnàstic va celebrar ahir al vespre l’Assemblea Ordinària de Socis i Compromissaris 2015. La Cambra de Comerç de Tarragona va acollir l’acte on s’analitza la temporada de totes les seccions i es dona compte de la situació econòmica, social i esportiva.

Les vuit seccions de l’entitat grana van estar representades en l’assemblea, encapçalada pel president Josep Maria Andreu i el vicepresident del Club, Josep Francesc Ferrer. El balanç presentat de la temporada 2014-2015 va ser positiu. En total, 26.557€ ha estat el benefici que ha comptabilitzat el Club, el pavelló i la totalitat de les seccions. Per a la present temporada, la 2015-2016, el pressupost establert ascendeix a un total de 125.336€. Cal restar dos crèdits que arriben a la xifra de 80.000€, de tal manera que el proper exercici finalitzaria amb un resultat positiu de 40.000€.

A més a més, els delegats de cadascuna de les vuit seccions van fer balanç de la seva temporada esportiva i, el president, Josep Maria Andreu, va detallar la situació actual de les millores que s’estan efectuant a les instal·lacions del tennis, i la reobertura dels vestuaris.

gimnastic-ucrania