At. Balears 0-1 Nàstic

El Nàstic ha tret avui tres punts de molt de valor en un camp complicat i en un partit travat, que no s'ha decidit fins a falta de deu minuts pel final. Aaron Bueno ha transformat un penal que ha suposat el gol dels grana i els tres punts pel conjunt de Javi Salamero.

El clima i la superfície no eren els més adecuats per a la pràctica futbolística, però malgrat això cada equip ha jugat les seves cartes per buscar els tres punts. Mentre que els locals buscaven una i altra vegada Pandiani, sense arribar a generar massa perill evident, els tarragonins ho provaven una vegada i una altra per la banda d'Aaron Bueno, que era el grana més perillós. I si el sabadellenc era qui portava més perill, el d'Olivenza, Jesús Perera, era qui estava més a prop del gol. El davanter ha creat una jugada personal que només Xavi Molina ha evitat que acabés en un u contra u amb el porter. Minuts més tard, el mateix Perera ha enganxat a la mitja volta una rematada que ha fregat el pal de la porteria mallorquina. Malgrat les ocasions, el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.
A la segona part ha quedat clar que tots dos tenien com a objectiu els tres punts. Per la seva banda, els locals han avançat la línia de pressió, i els grana, per la seva, han buscat amb més claredat elsmtres pals defensats pel porter local.

La primera ocasió clara pels de Salamero ha arribat a la sortida d'un córner. Després d'una bona pentinada al primer pal, Marcos ha estat agafat dins l'àrea petita i no ha pogut rematar amb comoditat. Minuts més tard ha estat De Lerma qui ha fregat el gol, però el seu xut ha marxat fora per ben poc.

Finalment, i després que Bezares fos expulsat per una acció dubtosa en una pilota dividida, ha arribat la jugada del penal i el gol. Marcos ha controlat dins l'àrea petita i un defensa ha evitat la seva rematada amb les mans. La pena màxima l'ha transformat Aaron Bueno.

Amb aquestes tres victòries el Nàstic iguala una ratxa que no es donava des del gener de 2009, fa més de anys. El proper partit serà diumenge a les 12h al Nou Estadi contra el Levante B.