Atlètic Camp Clar 0 – 9 Nàstic

El Nàstic  ha jugat aquesta tarda una amistós a Tarragona en l'estrena de l'Atlètic Camp Clar. Els grana s'han imposat per 0-9 a l'estadi Ortega Parejo del barri tarragoní. El primer gol dels de Kiko Ramírez l'ha marcat Eloi Gila, que ha aprofitat la sortida d'un córner per batre el porter local. A la mitja hora de joc, i en dos jugades consecutives, Haro i Xisco Campos han ampliat la renda grana fins al 0-3, mentre que Bezares ha marcat el quart instants abans que l'àrbitre xiulés la mitja part.

El Nàstic ha sortit amb un onze totalment renovat a la represa. Quan es portaven 10 minuts de joc, Ernest ha aprofitat una errada del porter suplent del Camp Clar per marcar el cinquè del compte grana. Ja en el 25, un jugador de la pedrera del Nàstic, Victor Oribe ha anotat el sisè, perforant a porteria local des de dins de l'àrea.

<pLa segona part encara ha donat marge per veure tres gols més. Oribe, Aleix Coch i Ernesta han arrodonit la golejada fins a posar el 0-9 definitiu.
El partit ha servit també per a fer un homenatge a Agustí Mallol, pel suprt al club de Camp Clar en els darrers anys. Mallol ha fet el servei d'honor i ha rebut, de mans del president Pedro Batista, el carnet de soci d'honor. Des de la graderia han presenciat el partit el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, acompanyat pel conseller municipal d'esports, Xavier Tarrés, i pel conseller Jordi Virgili

Demà els grana jugaran, a la mateixa hora (20h), un amistós a Torredembarra.