gimnastic-banner-the-beat-challenge

Autoforum i Nàstic, col·laboració renovada!

Sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada amb el nou Toyota C-HR i el Lexus LBX

El Gimnàstic de Tarragona i el concessionari Autoforum, referent en el sector de l’automoció al territori tarragoní, amplien la col·laboració per una temporada més.

El vincle existent entre el Gimnàstic de Tarragona i els concessionaris oficials de Toyota Autoforum i Lexus, presents a Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell i Tortosa, continua evolucionant anualment, amb una relació que supera àmpliament una dècada.

Aquesta renovació permetrà ampliar la col·laboració existent amb noves accions conjuntes, tant en l’àmbit social com en l’empresarial.

El gerent d’Autoforum i Autoforum Premium, Xavier Cervelló, i el director general del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, han estat els encarregats de segellar el nou acord sobre la mateixa gespa del Nou Estadi Costa Daurada. El nou Toyota C-HR i el Lexus LBX, han estat els dos vehicles destacats en aquesta ocasió.

Cervelló ha desitjat molta sort a l’entitat grana per aquesta recta final de temporada manifestant que “l’objectiu d’ascens és compartit i per a Autoforum és un orgull estar present al Nou Estadi Costa Daurada, un escenari màgic on els aficionats tornarem a vibrar en aquests propers partits”. Per la seva part, Fàbregas, ha afirmat que “valorem molt positivament la força que ens aporta Autoforum per seguir creixent i complir els objectius socials i esportius.”

Toyota Autoforum i Lexus són concessionaris oficials del Grup Pons i ofereixen servei postvenda i recanvis de vehicles nous i seminous. Es tracta de dues de les empreses referents en la mobilitat sostenible. La tecnologia capdavantera en els models híbrids, elèctrics i d’hidrogen satisfan les necessitats del client i el compromís amb el medi ambient.

gimnastic-ucrania