gimnastic-banner-the-beat-challenge

Autoforum i Nàstic, renoven la col·laboració

Sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada amb el nou Lexus RX 450h+

El Gimnàstic de Tarragona i el concessionari Autoforum, referent en el sector de l’automoció al territori tarragoní, amplien la col·laboració per una campanya més.

El lligam entre el Gimnàstic de Tarragona i els concessionaris oficials de Toyota Autoforum i Lexus, presents a Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell i Tortosa, continua assolin nous reptes fruit de l’estreta col·laboració que els uneix des de fa més d’una dècada. Aquesta renovació ampliarà el ventall d’accions conjuntes que es realitzen anualment en l’àmbit social i empresarial.

El gerent d’Autoforum i Autoforum Premium, Xavier Cervelló, i el director general del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, han estat els encarregats de segellar el nou acord sobre la mateixa gespa del Nou Estadi Costa Daurada. El nou Lexus RX 450h+ també ha estat present sobre la catifa del Temple Grana.

Es tracta d’un model apassionant de Lexus, ja que és un crossover Premium icònic concebut per atreure totes les mirades i revolucionar el sector. Sorprèn l’increïble confort interior, i per fora desprèn pur dinamisme anunciant les fortes emocions que esperen al volant.

Cervelló ha mostrat la satisfacció en aquesta trobada, manifestant que “per nosaltres és un orgull continuar plegats i tenir sobre la gespa del club referent de la província el nou model de l’RX, una icona de l’automoció”. Per la seva part, Fàbregas, ha afirmat que “Autoforum és un gran suport per a la nostra entitat i valorem molt el seu esforç per generar noves sinergies.”

Toyota Autoforum i Lexus són concessionaris oficials del Grup Pons i ofereixen servei postvenda i recanvis de vehicles nous i seminous. Es tracta de dues de les empreses referents en la mobilitat sostenible. La tecnologia capdavantera en els models híbrids, elèctrics i d’hidrogen satisfan les necessitats del client i el compromís amb el medi ambient.

gimnastic-ucrania