gimnastic-banner-the-beat-challenge

Avui, sessió única

La primera plantilla del Nàstic ha fet una sessió única aquest matí, ja que aquesta tarda gaudirà d'una tarda de descans. A les ordres de Joan Carles Oliva s'han exercitat tots els jugadors excepte Mairata, Xisco, Ortiz, Rey i Peragón. Els quatre primers ho han fet no ho han fet per molèsties, mentre que l'absència de Peragón s'ha degut al treball que està realitzant de manera individualitzada el preparador físic, que ha introduit aquesta novetat en la pretemporada d'enguany. Pel que fa Mairata avui ja ha començat el darrer tram de la recuperació, ja que ha compartit una sessió a part de la resta amb la readaptadora Phanie Medina. Xisco, pel seu cantó, va ser sotmès ahir a unes radiogarfies que van confirmar una fractura en el seu metatercià cinquè del peu esquerre, la qual cosa el tindrà apartat dels terrenys de joc entre quatre i sis setmanes.

Oliva ha tornat a fer servir la pilota com a eix principal del treball del Nàstic en una sessió que ha acabat amb dos equips i un seguit de competicions, que han fet més amè el desenllaç del mateix. A l'acabar, alguns jugadors s'han dirigit al riu, on han fet treball amb les propietats de l'aigua.

Previ a l'inici d'aquesta sessió, la plantilla s'ha fet la primera fotografia oficial de la temporada, que la podeu trobar en l'àlbum adjunt a la mateixa notícia.

gimnastic-ucrania