gimnastic-banner-the-beat-challenge

Avui s’ha presentat el Campus Setmana Santa

La sala de premsa del Nou Estadi ha estat escenari de la presentació de la IV edició Campus Setmana Santa del Gimnàstic de Tarragona. L'acte ha comptat amb la presència del director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, el director del futbol base, Yago Aguilar i el gerent de Promosport, empresa organitzadora del campus, Gerard Monserrat.

El Campus Setmana Santa del Nàstic s'inicia el proper 18 d'abril i finalitza el 21 del mateix mes. L'horari serà de 9 a 14h. El preu és de 90 euros i aquest any s'han integrat una sèrie de descomptes: per als jugadors del futbol base del Nàstic, socis o familiars directes dels socis hi ha un 25% de descompte; per als jugadors del futbol base de la Pobla i altres clubs que tinguin un conveni amb el Nàstic, 10% de descompte.

A tots els nens que participin del Campus Setmana Santa se'ls hi regalarà una entrada pel partit Nàstic- Alcorcón. Els jugadors del primer equip del Nàstic també estaran vinculats al Campus i participaran en les activitats amb els nens.

Lluís Fàbregas ha volgut destacar les diverses accions dirigides als nens que s'estan desenvolupant aquesta temporada. "Des de fa mesos que estem realizant accions molt directes a les escoles i hem incrementat el nombre de socis simpatitzants del Nàstic" ha comentat el director general de Gimnàstic. En aquest sentit, Lluís Fàbregas ha comentat que "tenim forces expectatives d'augment de participants en aquest Campus Setmana Santa".

Gerard Monserrat ha volgut agrair la confiança del Nàstic amb Promoesport, "fa 6 anys que anem treballant junts i la trajectòria ha anat a millor" ha comentat el gerent de Promoesport. En quant al desenvolupament de les activitats, Yago Aguilar ha comentat que "el matí es dividirà en tres petites sessions. La primera anirà encarada a incidir en aspectes tècnics, la segona serà més lúdica i constarà de jocs temàtics, i per acabar la jornada es faran competicions en les quals intervindran jugadors del primer equip del Nàstic".

Com a novetat d'aquest any, tant les inscripcions com el pagament del Campus es podrà fer on line a través de la pàgina web del Nàstic.

gimnastic-ucrania