gimnastic-banner-the-beat-challenge

Avui s’ha presentat la Copa Catalunya

Aquest migdia s'ha fet l'acte de presentació de la 22a Copa Catalunya, al Museu d'Art Modern de Tarragona. L'acte ha comptat amb representats dels quatre clubs que hi participen a més, d'altres autoriats, com la regidora d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, la senyora Natalia Rodriguez; el president de la Federació Catalana de Futbol, el senyor Andreu Subies; i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, el senyor Joaquim Nin. Per part del Gimnàstic ha pres part el president del Consell d'Administració, el senyor José Maria Fernández, per part de l'Espanyol, el conseller i portaveu, el senyor Rafael Entrena; per part del Barça hi ha assitit el directiu, secretari i portaveu de la Junta Directiva, el senyor Toni Freixas; i per part del Girona, el seu director general, el senyor Joaquim Torrecilla. 

El president de la Federació ha volgut agraïr l'esforç que han fet les quatre entitats implicades per a poder tirar endavant aquest torneig i els ha desitjat molta sort en la competició. Subies a més, ha destacat que per primer cop des de la Federació s'ha convidat els presidents de tots els clubs de futbol de Catalunya a presenciar la Copa Catalunya. Per la seva banda, el president del Consell d'Administració del Nàstic, el senyor José Maria Fernández ha mostrat el seu desig que la Copa és quedi a Tarragona ja que seria una bona manera de celebrar el 125 aniversari del club. Un cop han acabat totes les intervencions, tots junts s'han fet una foto de familia amb la Copa. 

La FCF ha decidit que enguany la Copa Catalunya es celebri al Nou Estadi ja que el Club Gimnàstic compleix 125 anys de la seva fundació. Dilluns 8 d'agost a les 19h. es jugarà la primera semifinal entre el RCD Espanyol i el Gimnàstic, i a les 21:45h. es disputarà la segona semifinal entre el FC Barcelona i el FC Girona. El dimarts 9 d'agost es jugarà la final, tot a l'estadi tarragoní. Dels quatre clubs que disputen enguany aquest torneig, l´únic que encara no ha aconseguit aquesta copa ha estat el Girona, el Barça ha quedat campió en sis ocasions, l'Espanyol en cinc i el Nàstic va proclamar-se guanyador la temporada 2007-08.

 

gimnastic-ucrania