gimnastic-banner-the-beat-challenge

Balanç positiu del femení en la primera fase

El conjunt femení del Nàstic ha finalitzat la primera fase de la Superlliga Femenina amb un balanç positiu.

Les grana han evolucionat positivament respecte la temporada anterior, s'han millorat els registres de gols realitzats i de gols encaixats, cada diumenge les noies d'Ivet Martínez han jugat de tu a tu a rivals com el Collerense, el Levante o el San Gabriel, i fins a l'últim minut les grana han lluitat per la victòria. Cal destacar la victòria del Nàstic a casa contra l'Estarit per 3 gols a 2, que fa palès el bon treball que estan realitzant les noies d'Ivet Martínez aquesta temporada.

L'entrenador grana ha comentat que "cal destacar el bloc humà que s'ha format amb aquest equip, i el bon ambient que hi ha entre jugadores i tècnics, i aquesta és la base per afrontar les perspectives de cara a la segona fase, que s'inicia el proper 9 de gener".

Dijous 16 de desembre a les 20.45h, les jugadores del primer equip jugaran un partit amistós a Sant Pere i Sant Pau contra un grup format per tècnics i pares de les jugadores.

Aquest divendres 17 de desembre el Femení celebrarà el sopar de Nadal, segons ha comentat Ivet Martínez "és una manera de potenciar més l'aspecte humà del grup, serà una vetllada plena de sorpreses per a les jugadores per tal d'agrair la implicació i la dedicació que estan duent a terme".

La segona fase s'incia el proper 9 de gener, i les grana lluitaran per la permanència a la màxima categoria del futbol femení. El Nàstic disputarà els partits amb equips com el Màlaga, Las Palmas, l'Estarit o el Collerense.

 

 

gimnastic-ucrania