gimnastic-banner-the-beat-challenge

Baltasar Marqués, soci número 1 del Nàstic

El president li va fer entrega del nou carnet

El Sr. Baltasar Marqués i Jordà és el nou soci número 1 del Gimnàstic de Tarragona. El tarragoní de 88 anys agafa el relleu del Sr. Josep Fort i Subirats, que ens va deixar el passat mes de gener.

Baltasar Marqués va estar present en l’enfrontament d’ahir al Nou Estadi acompanyat dels seus descendents: filles, nétes, entre d’altres membres de la família política. Aprofitant l’ocasió, abans del partit, va rebre el carnet de soci número 1 de mans del president Josep Maria Andreu.

La seva antiguitat data del 1 de gener de 1950, tot i que als 9 anys ja tenia el carnet de soci infantil per anar a veure el primer equip del Nàstic amb els seus tiets al Gol Nord del Camp de l’Avinguda Catalunya.

El Sr. Baltasar Marqués també va ser esportista de l’entitat, després de defensar l’escut grana en la disciplina del basquetbol en categoria juvenil. Partits que va disputar a la pista de frontó –habilitada pel basquetbol- a l’Avinguda Catalunya.

El nou soci número 1 de l’entitat és un tarragoní confés i en la seva trajectòria destaca per pertànyer a la Confraria de la Sang i ser Director de l’Escola de Maestría; a més a més de donar classes com a professor a la Universitat Rovira i Virgili.

Les seves vivències i curiositats també les ha plasmat al paper, concretament, com autor del llibre Tarragona ciutat. La pagesia a la Part Alta. Records d’infantesa.

gimnastic-ucrania