Barça B 4 – 0 Nàstic

El Nàstic ha perdut aquesta tarda en el partit que ha jugat al Mini contra el filial del Futbol Club Barcelona. Els grana han trencat així la ratxa de victòries que encadenaven però segueixen fora de la zona de descens. La intensa pluja que ha caigut sobre Barcelona en les darreres 24 hores no ha evitat que es jugués el partit però ha condicionat un terreny de joc força pesat.

L'efectivitat ha estat la clau en els primers 45 minuts. El Nàstic ha disposat d'ocasions i el Barça les ha posat dins la xarxa de la porteria de Rubén Pérez. La primera clara del partit ha estat per Mairata, però el cop de cap del balear l'ha aturat Oier, que ha rebutjat a córner. En canvi, la primera clara pels locals ha acabat amb diana. Una bona jugada de Nolito l'ha culminada Dos Santos, que ha obert el marcador del Mini. La rèplica l'ha tinguda Gerardo, però el xut de l'asturià quan encarava la porteria ha marxat per sobre el travesser. El segon gol dels locals ha arribat al minut 33 a la sortida d'un córner. Soriano ha rematat la jugada d'estratègia des de la frontal, fent impossible l'aturada de Rubén. Amb el 2-0 s'ha marxat al descans.

La represa ha seguit amb l'efectivitat culé com a leitmotiv, i a més els joves del Barça s'han trobat encara més còmodes, buscant més la porteria del Nàstic. Així al minut 48 Dos Santos ha culminat una altra jugada d'atac fent el tercer, i minuts més tard Soriano també ha marcat el seu segon, fent pujar el 4-0. En aquesta ocasió el gol ha arribat des del punt de penal després que Raul Fuster cometés pena màxima sobre Montoya.

Amb el 4-0 s'ha tancat un partit que trenca la ratxa de victòries dels grana però que no fa caure l'equip de Joan Carles Oliva. Els del lleidatà rebran diumenge a les 17h el Numancia al Nou Estadi, en un partit importantíssim pels tarragonins, que volen seguir escalant a la taula classificatòria.