gimnastic-banner-the-beat-challenge

Barragán, nova incorporació a la porteria

L’entitat grana signa a Bernabé Barragán Maestre (Los Palacios y Villafranca, Sevilla, 18 de febrer de 1993) com a nou reforç per a les tres properes temporades. El porter arriba procedent de l’Atlético de Madrid, després de finalitzar la seva vinculació contractual.

L’entitat grana signa a Bernabé Barragán Maestre (Los Palacios y Villafranca, Sevilla, 18 de febrer de 1993) com a nou reforç per a les tres properes temporades. El porter arriba procedent de l’Atlético de Madrid, després de finalitzar la seva vinculació contractual.

El jugador andalús destaca per la seva alçada, 1. 89 metres. Entre les seves qualitats cal remarcar els seus reflexos sota pals, la sortida de pilota amb els peus i la seguretat en les pilotes aèries. El jove porter grana, format a les categories inferiors del Real Betis i l’Atlético de Madrid, on ha estat a la disciplina del primer equip de la ribera del riu Manzanares en les darreres dues temporades. Prèviament, Barragán havia defensat la porteria del filial ‘colchonero’ al grup II de la Segona Divisió B.

Demà, divendres, el jugador passarà la revisió mèdica i a partir de les 9.30 hores realitzarà la primera sessió d’entrenament amb el seus nous companys d’equip. En els propers dies s’anunciarà el dia i hora de la seva presentació oficial com a nou porter grana.

 

gimnastic-ucrania