gimnastic-banner-the-beat-challenge

Benvinguts, això és futbol!

Davant d’algunes males interpretacions de la campanya #Venvinguts pel partit entre el Nàstic i la UE Llagostera, el Gimnàstic de Tarragona SAD deixa clar que l’únic objectiu d’aquesta promoció era, i segueix sent, fer una crida als nostres socis i aficionats per a que el diumenge donin suport incondicional als nostres jugadors.

Per tant, amb aquesta segona promoció, el club grana segueix apostant perquè el diumenge a la tarda al Nou Estadi es visqui un partit de futbol amb total respecte, civisme i un comportament exemplar. El Nàstic espera que l’aficionat es posi la seva samarreta grana i agafi la seva bufanda per animar a l’equip durant els 90 minuts, perquè ‘Això és futbol’.

Recordem que el partit correspon a la jornada 14 de la Liga Adelante. Tots els aficionats que vulguin adquirir entrades pel partit poden passar per les oficines del Nàstic en horari de 9 a 13.30 hores i de les 16 a les 19.00 hores, de dilluns a divendres. El dissabte de 10 a 13.30 hores i el mateix dia de partit, el diumenge 22, dues hores abans de l’inici del matx. Mentre que la Hummel Store estarà oberta en horari de 17.00 a 20.30 hores, fins divendres; i el dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores.

gimnastic-ucrania