gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bernard Sun assistirà a la celebració de l’any nou xinès

El jugador del Nàstic, Bernard Sun, assistirà aquest diumenge als actes que es realitzen a la ciutat de Tarragona en motiu de l'any nou xinès, que tindran l’epicentre a la plaça Corsini.

El jugador del Nàstic, Bernard Sun, assistirà aquest diumenge als actes que es realitzen a la ciutat de Tarragona en motiu de l’any nou xinès, que tindran l’epicentre a la plaça Corsini. Durant tot el matí l’Associació d’Estudiants Xinesos i el Centre d’Estudis Hispànics han preparat diferents activitats obertes a tots els ciutadans per celebrar l’entrada, el passat 5 de febrer, a l’any del Porc.

Sun serà una de les persones que entregaran els trofeus de la Cursa de l’Horòscop, que començarà i acabarà a la mateixa plaça i recorrerà alguns dels carrers del centre de Tarragona. A més, el jugador grana entregarà quatre samarretes del Nàstic que se sortejaran entre tots els participants a la cursa.

Posteriorment, a partir de les 11 hores, també presenciarà les exhibicions de Kungfu, la Dansa del Drac o balls tradicionals xinesos i participarà en alguns dels tallers que proposa l’organització de la jornada com el taller de cal·ligrafia xinesa, el taller de nusos xinesos o la pràctica de l’activitat xinesa Jianz.

El Nàstic d’aquesta manera s’afegeix a la celebració de l’any nou xinès a Tarragona col·laborant amb les entitats organitzadores i també amb altres entitats com l’Associació de Dones Xineses de Catalunya, l’Aula de Xinès a Tarragona i l’Associació d’Estudiants i Investigadors Xinesos de Tarragona.

gimnastic-ucrania