gimnastic-banner-the-beat-challenge

Biel, l’únic dubte pel partit de dissabte

El xoc entre Rubén Pérez i Biel Medina podria tenir conseqüències en el proper partit de lliga, ja que el balear és dubte per a l'encontre. Mentre que els dos jugadors arrosseguen molèsties a les cervicals, l'ex de l'Éibar s'ha fet un esquinç de grau I a l'espatlla dreta i s'estarà pendents de la seva evolució. 

D'altra banda els lesionats José Mari i Rubén Navarro s'espera que treballain amb el grup al llarg de la setmana, a l'igual que N'Gal i Redondo, tot i que aquest últim encara no estarà a disposició del tècnic en el proper partit a Irun. Campano i Morán, que també van acabar la setmana amb molèsties, faran treball adaptat i es reincorporaran al grup, mentre que, finalment, Mairata segueix el seu procés de recuperació i encara hauran de passar entre dues i tres setmanes abans que pugui tornar a entrenar amb la resta de companys.

 Informe mèdic:  

Biel Medina:  Cervicàlgia Postraumàtica + Esquinç (G.I) Acromioclavicular D. Dubtós pel cap de setmana.

Rubén Pérez: Cervicàlgia Postraumàtica. Reincorporació progressiva entrenaments de grup al llarg de la setmana.

Jose Mari: Lesió fibril·lar (G.I) Isquiotibial E. Reincorporació progressiva entrenaments de grup al llarg de la setmana.

A. Campano: Tendintis Inserció Recte anterior Quàsriceps D. Entrenament adaptat + entrenament amb el grup.

Pere Mairata: Esquinç (G.II)  Sindesmosi Turmell E. Inicia Readaptació funcional. Entrenament amb el grup en 2-3 setmanes.

Rubén Navarro: Lesió fibril·lar (G.I) Isquiotibial E: Entrenament adaptat + entrenament amb el Grup.

Fernando Morán: Sobrecàrrega Ms Isquiotibial Cuixa E. Entrenament adaptat + entrenament amb el Grup.

Pablo Redondo i Serge N'Gal entrenen amb el GRUP.

 

gimnastic-ucrania