gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bito Fuster serà la pregonera de Santa Tecla

L’exgimnasta i actualment vocal de la junta directiva del Nàstic, Bito Fuster, serà la pregonera de les festes de Santa Tecla 2018.

L’exgimnasta i actualment vocal de la junta directiva del Nàstic, Bito Fuster, serà la pregonera de les festes de Santa Tecla 2018. L’Ajuntament de Tarragona ho ha anunciat en una roda de premsa on ha explicat tots els detalls de la festa major que es viurà entre el 14 i el 24 de setembre. El pregó serà divendres 21 de setembre al saló dels plenaris de l’Ajuntament.

Maria Teresa “Bito” Fuster es va iniciar en el món de la gimnàstica al Nàstic i amb 13 anys ja va començar la seva carrera internacional amb la selecció espanyola, que la va portar a assolir el campionat del món per equips en el concurs general a Atenes 1991.

A banda d’aquest títol, al seu palmarès destaquen també una plata i quatre bronzes més en Campionats del Món (Sarajevo 89′, Atenes 91′ i Brussel·les 92′); dos ors, una plata i tres bronzes en Campionats d’Europa (Goteborg 90′ i Stuttgart 92′) i una plata i dos bronzes a las final de la Copa del Món de Brussel·les 1990. És l’esportista de la història del Nàstic amb més èxits internacionals.

Bito Fuster ocupa un lloc destacat al Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya, ja que hi ha exposat el maillot amb el que va guanyar l’or mundial a Atenes el 1991, que ella mateixa va donar.

gimnastic-ucrania