gimnastic-banner-the-beat-challenge

Boaz renova de grana!

El cambrilenc amplia la seva vinculació

El Gimnàstic de Tarragona i Boaz Martijn Hallebeek signen l’acord d’ampliació del contracte entre les parts fins al 30 de juny de 2024, més dues temporades opcionals.

El defensa seguirà evolucionant amb el club de casa després d’aquest nou contracte i el debut amb el primer equip en la victòria del passat dissabte davant el CE Sabadell.

Boaz acumula 8 temporades ininterrompudes defensant els interessos grana, incorporant-se a la disciplina en categoria Infantil. Actualment és el capità del filial, el CF Pobla de Mafumet, i entrena setmanalment sota les ordres de Dani Vidal. Cal remarcar que el jugador va capitanejar l’històric Juvenil A 2020-2021, que entrenat per Dani Vidal es va classificar per a la Copa Del Rey juvenil.

El futbolista de 20 anys, nascut a Utrecht (Països Baixos), va arribar a Cambrils amb la seva família als 10 anys i tres després ja va ingressar al Planter Grana. Amb aquesta nova renovació, el Gimnàstic de Tarragona reforça el compromís d’apostar pels joves de casa formats a la casa.

gimnastic-ucrania