gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bon ritme en la venda d’entrades per l’Alavés

Durant tot el dia d’avui les cues d’aficionats a les oficines del club han estat constants

Durant tot el dia d’avui les cues d’aficionats a les oficines del club han estat constants

Pel partit d’aquest dissabte a les 20:30 hores contra l’Alavés, el Gimnàstic no realitzarà cap promoció d’entrades, pel que els aficionats ja fa dies que passen per les oficines per comprar entrades pel transcendental matx. Els preus de les entrades són els mateixos que en els darrers partits, 15€ les entrades a Gol, 20€ Preferent i 30€ a Tribuna. En aquesta darrera zona del camp el nombre d’entrades disponibles és, a hores d’ara, molt baix.

D’altra banda, demà dia 31 és el darrer dia per aprofitar la promoció ‘Primavera Grana’. Per tan sols 50€ tots aquells que ho desitgin poden fer-se socis del Nàstic, tenint entrada per al partit contra l’Alavés i reservant, a més, el seu seient per la temporada vinent.

El Gimnàstic recomana a tots els seus socis i aficionats que, pel partit de dissabte, accedeixin a l’estadi amb temps. Les portes estaran obertes a partir de les 19 hores, una hora i mitja abans de l’inici del matx per evitar aglomeracions en els accessos. Des del club s’ampliarà el desplegament de personal per facilitar l’entrada i l’acomodació dels socis, però l’ajuda i la puntualitat dels aficionats serà clau donada l’alta previsió de públic per aquest transcendental partit.

Finalment, el Gimnàstic vol recordar que els menors de 12 anys tenen entrada lliure a l’estadi però, en cap cas, poden ocupar una localitat.

gimnastic-ucrania