gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bona imatge i empat a Salamanca

El Gimnàstic de Tarragona ha repetit resultat i ha empatat a un gol contra la UD Salamanca, en el partit que tanca la primera volta del campionat. En aquest partit els granes s’han acostat a la idea de futbol que té César Ferrando i, sobretot a la segona part, s’han mostrat com un conjunt agressiu i ambiciós.
Un gol matiner de David Català per als locals ha marcat el ritme de la primera part i ha obligat als tarragonins ha anar a remolc molts minuts. S’ha de reconèixer la pressió del Salamanca al principi, que ha tancat al Nàstic en el seu terreny de joc. La mitja part, però ha fet efecte en els jugadors de Ferrando i han mostrat una cara totalment diferent. El Nàstic ha elaborat, ha creat ocasions de perill i ha fet, amb seguretat, els millors minuts en moltes jornades a Segona Divisió. Gorka de Carlos ha tingut el gol de la jornada a les seves botes, però Biel ha estat estel•lar.
El protagonista de la jornada ha estat David García, que retornava a l’equip després de 9 mesos i ha estat l’autor del gol de l’empat.

gimnastic-ucrania