gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bons resultats al novembre (Patinatge artístic)

Durant el passat diumenge, la secció de patinatge artístic va organitzar una competició interclub al Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona. Les participants grana van realitzar una gran actuació en la qual Noa Vázquez, en categoria mini, va guanyar, i Júlia Puertas, de 7 anys, va aconseguir quedar tercera de grup al pòdium de nivell C.

En la competició s’hi van donar cita, a més de les patinadores grana, les dels clubs del Tarragonès: el Club Patí Vila-seca, el Club Patí Constantí, el Club Patí Roda de Barà, la UD Torredembarra, el Club Patí La Pobla de Mafumet i el Club Patí Jove Salou. En total, van assistir més de 70 participants entre tots els clubs.

A més, durant tot el mes de novembre s’han dut a terme diverses competicions de patinatge artístic.

El diumenge 16 es va celebrar l’interclub de Constantí, en el qual van participar nou patinadores de nivell base, iniciació, nivell C, B i A. Tres d’elles van aconseguir uns grans resultats: Julia Puertas va quedar subcampiona del nivell C; Judith Vives aconseguí un altre segon lloc al nivell B; i Ariadna Lima va quedar campiona al nivell A.

A Salou es va dur a terme un altre campionat interclub durant el dissabte 22, al qual van intervenir-hi nou patinadores de nivell base, nivell C, B i A. De les actuacions de les grana, cal destacar-hi quatre: Noa Vázquez va aconseguir la primera posició en la categoria base; Maria Jesus Gomez va guanyar també al nivell C; i Ariadna Lima va aconseguir el subcampionat al nivell A, al qual Ines Hernandez va quedar en tercera plaça.

Amb aquests excel·lents resultats s’ha assentat la base del patinatge artístic del Club Gimnàstic de Tarragona i s’espera que les patinadores del club aconsegueixin grans èxits en el futur.

gimnastic-ucrania