gimnastic-banner-the-beat-challenge

Bons resultats als 10 km de Cambrils i a la Lliga Catalana (Patinatge de velocitat)

La secció de patinatge de velocitat del Nàstic va participar aquest passat cap de setmana en dues competicions: la cursa dels 10km de Cambrils i la primera jornada de la Lliga Catalana a El Prat de Llobregat. Els patinadors i patinadores grana van assolir uns bons resultats en ambdues proves.

Per una banda, la secció va estar representada per vuit patinadorres en els 10 km de Cambrils, que des de fa dos anys també tenen cursa de patins. Jan Schmitz, de 16 anys, es va proclamar campió absolut per segon any consecutiu, amb un temps de 19.22. A banda, l’equip també va assolir el podi en les categories Màster40 femení i Màster50 femení, on Yolanda Ortiz i Rosa Franquet, respectivament, es van proclamar campiones.

D’altra banda, El Prat de Llobregat va acollir la 1a Jornada de Lliga Catalana amb un total de 45 inscrits. La jornada no va ser decisiva, ja que encara en queden dues més, i això permet que la secció del Nàstic tingui moltes possibilitats d’aconseguir podis en federat com promoció. Cal destacar el bon paper dels patinadors federats, que estan competint a un nivell molt alt en la present temporada.

Els patinadors i patinadores grana ja preparen amb molt de treball i esforç la segona jornada de la Lliga Catalana, la qual es celebrarà al Pavelló del Club Gimnàstic el 14 de març i estarà organitzada per la mateixa secció.

gimnastic-ucrania