gimnastic-banner-the-beat-challenge

Builders 2015 col·labora amb el Nàstic

Nova vinculació pel present curs esportiu

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Builders 2015 S.L, una de les empreses líders del territori en la gestió de serveis i recursos humans, signen un acord de vinculació per la present temporada 2021-2022.

L’empresa tarragonina s’adhereix al Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona a més de formar part de l’operativa logística en els dies de partit. De fet, Builders 2015 també ha estat partícip en les cinc victòries aconseguides al Nou Estadi mitjançant el personal que ha intervingut en tasques auxiliars, servei de restauració i serveu d’hostes i hostesses.

Aquesta relació s’han encarregat de rubricar-la el gerent de Builders 2015, Joan Gutiérrez, i el president de l’entitat grana, Josep Maria Andreu, sobre la mateix gespa del Nou Estadi.

Builders 2015, S.L. és una societat fundada el 2015 constituïda per professionals altament qualificats en la gestió de serveis i recursos humans. Des de llavors treballa dia rere dia, 24 hores i 365 dies a l’any, tot sota estrictes paràmetres de qualitat per aportar un valor afegit als seus clients i emprendre un projecte de creixement empresarial sostingut.

gimnastic-ucrania