Burgos 0-1 Nàstic (Copa del Rei)

El Nàstic ha guanyat avui al Plantío i s'ha classificat per a la següent ronda de la Copa del Rei. El gol de Marcos en el minut 7 de penal ha servit perquè els grana estiguin aquest proper divendres en el sorteig dels setzens de final de la Copa.

Els de Santi Castillejo han dominat els primers 45 minuts, en els quals han sortit amb la intensitat pròpia que un partit d'aquestes característiques exigeix. Els grana han sortit a buscar la porteria contrària i quan es portaven només set mkinuts l'ha trobat. Una bona jugada amb velocitat de Querol ha acabat amb el davanter a terra i la conseqüent pena màxima. Marcos Jimenez de la Espada ha estat l'encarregat de xutar-la i d'obrir el marcador.

Amb el resultat a favor, els tarragonins han agafat la regnes del partit i el control de la pilota. Tot i que els locals no renunciaven a l'atac, el bon posicionament de l'equip en defensa ha evitat una vegada i una altra que el perill del Burgos anés a més.La segona gran oportunitat del Nàstic ha arribat en un xut de David Rocha, però en aquesta ocasió el porter ha pogut enviar a córner. En els darrers minuts de la primera part els de Ramon Maria Calderé han fet un pas endavant, però la defensa tarragonina ha tonat a evitar qualsevol acció que pogués acabar en gol. Al descans s'hi ha arribat amb el 0-1 a favor del conjunt tarragoní.

La segona meitat ha començat molt més oberta, amb una alternança constant dels dos equips. Els castellans, sabedors que el resultat no els servia de res, han fet un pas endavant; mentre que els grana no han perdut el nord i han seguit buscant el gol de la tranquil·litat. L'acció de perill més clara dels locals ha estat un xut de Carralero que s'ha estavellat al pal. Santi Castillejo ha mogut la banqueta en el minut 66, quan ha donat entrada a Xavi Molina, que ha ocupat el lloc de Jesús Rubio. La segona substitució en els grana ha estat l'entrada de Giner per David Querol, era el minut 78. I l'últim canvi de l'entrenador navarrès del Nàstic ha estat el de David Sánchez per Beñat, que havia demanat el canvi amb anterioritat.

Amb l'entrada del barceloní el Nàstic ha tornat a agafar el control de la pilota. A falta de cinc minuts, però, Manu Reina ha salvat l'empat amb una mà providencial sobre la rematada del davanter del Burgos. Al final, però, ha servit el gol de Marcos i el Nàstic estarà al bombo en el proper sorteig d'aquest divendres.