CA Osasuna 3 – 1 Nàstic

Un gol de Jean Luc dóna esperances al Nàstic de cara al partit de tornada al Nou Estadi. Els de Vicente Moreno saltaran a la gespa per donar la volta al marcador.

Un gol de Jean Luc dóna esperances al Nàstic de cara al partit de tornada al Nou Estadi. Els de Vicente Moreno saltaran a la gespa per donar la volta al marcador. El valor dels empats i del gol a camp contrari faran que un 2-0 a casa sigui suficient per a passar l’eliminatòria.

El partit d’anada a El Sadar ha acabat amb un 3-1 que no ha estat acord amb el joc desplegat pels de Vicente Moreno, que han gaudit de fins a 3 ocasions molt clares però no han estat capaços de convertir-les en gol.

La primera arribada ha estat pels locals que ho han provat amb un xut llunyà directe a fora. La resposta ha arribat al cap d’un minut amb una jugada personal de Juan Muñiz que ha desbordat per banda, però la seva centrada no ha trobat rematador. L’Osasuna ha gaudit d’un parell d’ocasions poc clares, i al minut 19 ha arribat la més clara pel Nàstic. Emaná ha assistit per Naranjo que s’ha quedat sol davant del porter però el seu control, massa llarg, ha impedit que l’andalús pogués engaltar un bon xut. Al 27’ ha estat Osasuna qui ho ha provat de lluny. El xut de De las Cuevas l’ha aturat Reina segur. I al 28’ ha estat el Nàstic qui ha estat a punt de marcar. Emanà ha servit per Juan Muñiz que ha desbordat al seu marcador i el seu xut l’ha tret la defensa sobre la línia de gol.

El Nàstic no ha aconseguit marcar i els locals han aprofitat per posar-se per davant en el marcador. Al minut 33, en una sacada de córner, la pilota ha estat pentinada per un davanter local, quedant morta dins l’àrea del Nàstic i Merino l’ha enviat a gol. El Nàstic ho ha seguit provant però ha estat de nou Osasuna qui ha foradat la porteria de Reina. Després d’una centrada Reina ha tret una gran mà evitant el gol però el refús ha anat a peus de Merino que ha aconseguit el segon gol. A la mitja part s’ha arribat amb un 2-0 que no feia justícia al joc desplegat pel Nàstic que ha gaudit de bones ocasions per marcar.

El Nàstic ha començat la segona meitat dominant, amb un Osasuna que esperava darrere. Al minut 46’ els grana han tingut la primera arribada, Emaná, per banda, ha tret un bon xut que el porter ha enviat a córner. Al minut 50’ Emaná ha tingut una ocasió claríssima. Naranjo ha assistit a Emaná que, sol davant del porter, ha volgut creuar la seva rematada però el porter local, Nauzet ha evitat el gol del camerunès. I al 57’ Emaná ha deixat per Lobato, però el xut del català ha marxat desviat. Els tarragonins, molt endollats, dominaven als locals però el gol grana no arribava. En canvi, al minut 58 ha arribat el tercer dels navarresos. Després d’una pilota recuperada pels locals, Kenan Kodro ha culminat la contra amb un gran xut creuat que ha entrat fregant el pal de la porteria de Reina, fent inútil l’estirada del porter. Després del gol Moreno ha fet canvis a l’11, era el minut 61. El tècnic ha donat entrada a dos davanters. Amb els homes de refresc el Nàstic encara ha arribat amb més claredat però el gol es resistia. Els de Moreno hi anaven amb tot i al 68’ ha arribat el gol de l’esperança. Mossa ha assistit per Jean Luc que, amb un gran gest tècnic ha enviat la pilota al fons de la xarxa de l’Osasuna.

Fins al final els grana han seguit lluitant buscant escurçar encara més les distàncies. Àlex López ho ha provat després d’un rebuig de la defensa però el seu xut ha marxat massa desviat.

Al final del partit s’ha arribat amb el 3-1 que farà que tot s’hagi de decidir dissabte, a partir de les 19 hores, al Nou Estadi.

Alineacions

Nàstic: M. Reina, Mossa (Ferran G.P., 86’), Xavi Molina, Suzuki, Gerard, L. Madinda, Tejera, C. Lobato (A de Groot. 61’), Juan Muñiz (Jean Luc, 61’) , Naranjo i Emaná.

CA Osasuna: Nauzet, J. Flaño, Tano, M. Flaño, D. García, Oier, Merino (Maikel Mesa, 84’), Torres (Álex B., 76’), Manuel, Kodro, i De las Cuevas (Pucko, 85’).