gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cada cop més equips tornen a competir

Cada cop més equips comencen les seves lligues. Aquest dissabte estrena de Cadet A, Infantil A, Aleví A i els benjamins A i Sansa.

Cada cop més equips comencen les seves lligues. Aquest dissabte estrena de Cadet A, Infantil A, Aleví A i els benjamins A i Sansa.

Cadet A

Els Cadet A de Bruno Uria torna a la competició enfrontant-se al Badalona en la jornada 1 de lliga a Divisió d’Honor. El partit de dissabte, a les 12:30 hores a les instal·lacions del Nàstic, serà l’estrena oficial de Bruno Uria, nou entrenador del cadet grana i que arriba al club procedent del Villarreal.

Infantil A

Els infantils de Paco Pastor es desplacen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar el primer partit de lliga. Els grana s’enfrontaran contra un dels millors equips de l’àmbit nacional el que suposarà un repte important pels nostres. El partit es juga el dissabte a partir de els 11 hores.

Aleví A

Els de Pol Garcia comencen la competició amb un d’aquells partits especials, i és que els grana s’enfronten al Reus en el primer partit de lliga. Els nostres buscaran una victòria que val més que tres punts. El matx es disputarà al Nàstic el dissabte a les 9 del matí.

Benjamins

El Benjamí A de Jordi Martín s’estrenarà dissabte a domicili enfrontant-se al Valls, mentre que el Benjamí Sansa d’Antonio Salguero es veurà les cares amb el Racing de Bonavista. Tots dos equips competeixen a Preferent.

gimnastic-ucrania