gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cadiach portarà la bandera del Nàstic al cim del Broad Peak

El Club Gimnàstic de Tarragona i l’alpinista Òscar Cadiach signen un conveni de col·laboració de cara a la propera expedició del tarragoní al Broad Peak (8.047 m.)

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’alpinista Òscar Cadiach signen un conveni de col·laboració de cara a la propera expedició del tarragoní al Broad Peak (8.047 m.)

L’acord l’han rubricat aquest dimarts al migdia el president del Gimnàstic de Tarragona SAD, el Sr. Josep Maria Andreu i el mateix Cadiach a les instal·lacions del Nou Estadi.

Cadiach tornarà a aquesta muntanya del Pakistan aquest proper mes d’octubre, quan espera trobar millors condicions que les que l’agost passat el van fer desistir en el seu intent.

Fruit de l’acord, l’alpinista portarà els emblemes granes, com la bandera i la bufanda, fins al cim d’aquest vuit mil del Karakorum i tota la imatge corporativa del Gimnàstic -com l’escut- en el transcurs de l’expedició, que es pot allargar uns cinquanta dies des de la seva partida a mitjans setembre.

Òscar Cadiach és un dels personatges que figuren al llibre dels 100 anys del “Nàstic”. De fet, va jugar en el Club de Bàsquet grana en diverses categories. Ja ha portat en alguna ocasió els emblemes granes al cim de les muntanyes, com ho va fer en una expedició a l’Island Peak, al Nepal.

L’alpinista, el primer català en assolir el sostre del món (Everest) ara fa 31 anys -l’agost de 1985- es pot convertir en aquesta present expedició en el primer català en coronar els 14 cims principals del planeta sense oxigen.

Aquest dimecres, coincidint amb el partit de Copa del Rey entre el Nàstic i el CD Numancia (a les 19 hores) Cadiach serà present a l’stand situat a l’entrada del Nou Estadi. Tots aquells socis i simpatitzants que ho vulguin podran col·laborar amb l’alpinista, que ha engegat una campanya de micromecenatge per a poder finançar part de l’expedició. Aquesta campanya es mantindrà durant tot el temps que duri l’expedició.

gimnastic-ucrania