gimnastic-banner-the-beat-challenge

CaixaBank i el Nàstic renoven l’acord de patrocini per a la temporada 2016-2017

CaixaBank col·laborarà amb el Nàstic en la captació de nous socis amb una campanya per la que regalarà un abonament de temporada als clients que ingressin la nòmina

CaixaBank col·laborarà amb el Nàstic en la captació de nous socis amb una campanya per la que regalarà un abonament de temporada als clients que ingressin la nòmina

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas i el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, han renovat l’acord de patrocini per a la temporada 2016-2017, pel qual CaixaBank esdevé soci financer del club grana.

Durant l’acte de renovació del contracte de patrocini, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas ha agraït el suport de CaixaBank i ha explicat que el club s’ha marcat com a fita aquesta temporada arribar als set mil abonats. El directiu grana ha fet una crida al soci perquè, un any més, renovi el seu compromís amb el Nàstic. I que l’aficionat que encara no ho és, s’afegeixi a la família grana. El director d’Institucions de CaixaBank, Eduard Gené, per la seva banda, ha mostrat la seva satisfacció després d’haver renovat aquest compromís amb el Nàstic, equip de referència a Catalunya. Gené s’ha mostrat segur de que el club tornarà a fer un gran paper la propera temporada.

La col·laboració entre ambdues entitats s’extén a diversos àmbits com la captació de nous socis. CaixaBank col·laborarà amb el Nàstic en la captació de nous abonats, amb una campanya que es posarà en marxa el 16 d’agost per la qual l’entitat financera regalarà un abonament de preferent per la temporada 2016-2017 als clients que ingressin la nòmina.

L’acord entre CaixaBank i el Nàstic inclou també, a partir de setembre, l’emissió de targetes financeres amb la imatge del club.  Les targetes garantiran als seus titulars avantatges com descomptes a la botiga del Nàstic i la possibilitat de participar en sortejos de samarretes, equipacions, kits de l’aficionat, entrades i experiències. Les targetes, que es podran sol·licitar a qualsevol oficina CaixaBank, seran de les modalitats Visa Clàssic (crèdit), Visa Electron (dèbit) i Visa Platinum.

gimnastic-ucrania