gimnastic-banner-the-beat-challenge

CaixaBank regala dos abonaments de temporada als clients grana que domiciliïn la nòmina

Els socis i aficionats del Nàstic que portin la nòmina a l’entitat financera podran aconseguir dos abonaments, de Gol Nord o Gol Sud, per als partits de LaLiga de la temporada 2017-2018.

Els socis i aficionats del Nàstic que portin la nòmina a l’entitat financera podran aconseguir dos abonaments, de Gol Nord o Gol Sud, per als partits de LaLiga de la temporada 2017-2018.

CaixaBank, membre del Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona, SAD,  i el Nàstic de Tarragona han renovat el conveni mitjançant el qual l’entitat financera col·labora amb el club en la captació de nous abonats. Gràcies a l’acord, els socis i aficionats que domiciliïn la nòmina a l’entitat podran aconseguir dos abonaments, de Gol Nord o Gol Sud, per anar als partits de LaLiga de la temporada 2017-2018.

Durant l’acte de rúbrica de l’acord, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha destacat que “seguir comptant amb el suport de La Caixa ens referma en poder donar facilitats a tots els seguidors del Nàstic que vulguin ser socis i que puguin gaudir de l’experiència de viure en directe des del Nou Estadi els partits del Nàstic”. A banda, el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, s’ha mostrat satisfet de col·laborar un any més amb el Nàstic en la captació de nous socis, fet que “farà al club encara més gran”.

La novetat d’aquest any és que amb el nou Compte Family, els seguidors del Nàstic podran beneficiar-se i estalviar-se els costos de manteniment i administració, les quotes de dues targetes de crèdit i disposaran de transferències il•limitades per caixer i línia Oberta i de certificats de compte sol·licitats per Línia Oberta. I a més, el segon i tercer compte de cada família així com dues targetes de crèdit associades a cada compte també seran de franc.

Des del passat mes de febrer, CaixaBank i el Nàstic també han posat a la disposició de l’afició la targeta financera del club personalitzada amb la seva imatge. La Visa Nàstic s’emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum i ofereix tecnologia Contactless i servei gratuït CaixaProtect que, protegeix els clients de quelcom ús no autoritzat. Amb aquestes targetes els seguidors podran participar en sortejos exclusius i obtindran un 10% de descompte en la botiga Hummel Store del Nàstic. El programa de fidelització de CaixaBank inclou la Nòmina Multiestrella sense comissions, eines per gestionar l’economia domèstica com CardBox i el servei d’alertes-nòmina al mòbil.

gimnastic-ucrania