gimnastic-banner-the-beat-challenge

Calendari oficial 2021-2022 del Gimnàstic de Tarragona

El debut davant l’Atlético Sanluqueño a domicili

La RFEF ha donat a conèixer el calendari oficial corresponent a la Primera Divisió RFEF 2021-2022, que en aquest curs serà asimètric. El Gimnàstic de Tarragona, dintre del grup II, disputarà 38 jornades de competició regular entre els partits al Nou Estadi i a domicili dels 19 rivals.

La nova Primera Divisió RFEF s’iniciarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. L’estrena dels de Raül Agné serà davant l’Atlético Sanluqueño, a l’estadi El Palmar de Sanlúcar de Barrameda. Mentre que en la darrera jornada de la competició regular, els grana la jugaran davant el CD Alcoyano, el cap de setmana del 28 i 29 de maig de 2022, a El Collao.

El debut al Nou Estadi arribarà a la jornada 2 de lliga, davant el FC Barcelona ‘B’ el 4 o 5 de setembre; mentre que a la jornada 3, es repetirà escenari en la visita del Betis Deportivo a Tarragona el 11 o 12 de setembre.

A continuació es pot veure al detall totes les jornades que afrontarà la plantilla grana en aquesta temporada a la nova 1a RFEF, on es buscarà estar entre els millors equips des de l’inici de la competició. 

gimnastic-ucrania