gimnastic-banner-the-beat-challenge

Campionat de Catalunya de Freestyle (Patinatge de velocitat)

El Pavelló del Club Gimnàstic va acollir el passat diumenge 17 de maig el primer Campionat de Catalunya de Freestyle, una nova modalitat del patinatge en línia.

En els campionats celebrats a Tarragona es van disputar les proves de speed-slalom, battle, classic, salt i derrapatges. En aquesta primera edició van participar-hi els dos clubs de referència a Catalunya: els Rodats i el Gavà Freestyle, que es van adjudicar la majoria dels podis. Per la seva banda, el Nàstic, que fa poquet que a introduït aquesta modalitat als seus entrenaments, va presentar-hi dos patinadors; Alvaro Morcillo i Àlex Toro, el qual es va endur l'or en la categoria júnior de battle.

La secció de patinatge de velocitat del Nàstic a integrat aquesta nova modalitat per a que els nens i nenes, que no es decantin per les curses, tinguin una alternativa al patinatge en línia. En aquests moments la secció compta amb unes 10 fitxes d’aquesta modalitat.

La Federació de Patinatge, el Nàstic i la resta de clubs practicants a Catalunya esperen que aquests primers campionats serveixin per donar  un impuls a aquesta nova modalitat desconeguda però molt visual per al públic.

gimnastic-ucrania