gimnastic-banner-the-beat-challenge

Campionats de Catalunya de circuit (patinatge de velocitat)

Aquest dissabte s'han celebrat a Barcelona els campionats de Catalunya de circuit, on s'han donat cita tots els clubs catalans amb els seus millors patinadors.
Aquests campionats inclouen les categories desde Mini a Màster. El Nàstic, per la seva banda, hi va presentar un total de 8 participants que han tornat a casa amb 14 medalles.
En categoría Junior han tornat a destacar els patinadors Jan Schmitz i  Omar Forcadell. Schmitz va assolir l'or en els 200m contrarellotge just per davant del seu company, que va aconseguir la plata. En els 500 m sprint va ser Forcadell el que es va imposar en la primera posició i Schmitz va quedar segon. Aquets dos patinadors també van disputar les probes de 10.000m puntuació i 20.000 eliminació. En les dues Jan Schmitz va quedar primer i Omar Forcadell segon.
En categoria Màster, Rosa Franquet va validar el seu títol de subcampiona de catalunya en màster 50 i Olga Fusté subcampiona en màster 40. Per la seva banda, Alexandra Palos, que competeix en màster, va quedar tercera.
També hi van participar Xènia Foix , Ania Blanca i Gerard Ros.

gimnastic-ucrania