Campionats d'Espanya de circuit (Patinatge de velocitat)

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Vitòria, al patinòdrom del poliesportiu Lakua, les probes del campionat d'Espanya de circuit de les categories júnior, sénior i màster.
El corredors del Nàstic Omar Forcadell (júnior) i Alexandra Palos (màster) han estat l'única represantació provincial a les proves.
Alexandra Palos, patinadora i també entrenadora de la secció, va assolir la quarta posició a poca distància de la tercera classificada, en una disputadissima proba de 10.000m puntuació. En els 5.000m línia va quedar en cinquè lloc, després de córrer sota una intensa pluja.
Per la seva banda, Omar Forcadell va disputar les probes de 200m contrarrellotge i 20.000m eliminació. Cal destacar que per aquest patinador eren els seus primers estatals, ja que només porta un any i mig en aquest esport.
La secció, amb dos anys de vida, espera poder anar portant en properes edicions més patinadors a aquestes proves estatals.