gimnastic-banner-the-beat-challenge

Campions de Catalunya de dobles benjamí

Jan Fernández i David Ferrás es pengen l’or

Els joves jugadors grana van culminar un gran torneig del Campionat de Catalunya de Joves 2024 imposant-se per 3-1 al CC Ripollet.

En la prova celebrada l’últim cap de setmana de març al Pavelló Nord de Sabadell, el Jan Fernández i el David Ferrás, entrenats per Álvaro Barreneche, es van mostrar molt sòlids en tots els partits, imposant un alt nivell de joc per acabar pujant al primer esglaó del podi en categoria benjamí.

Els èxits grana no van acabar aquí, ja que en la modalitat d’equips benjamí del mateix Campionat de Catalunya de Joves, el Nàstic va finalitzar en una meritòria tercera posició. Novament el David Ferràs i el Jan Fernández van realitzar una bona primera fase on van guanyar tots els partits i, en quarts, van guanyar al TT Cassà en un partit molt disputat. Finalment, a les semifinals, el CTT Ripollet, que va acabar proclamant-se campió, es va imposar per 1-3 als grana.

Magnífics resultats grana que amb treball i constància per part de jugadors, entrenadors i famílies es veuen traduïts amb uns bons resultats individuals i col·lectius.

gimnastic-ucrania