Campions de Copa Catalunya

El Nàstic s'ha proclamat aquesta nit campió de la Copa Catalunya guanyant per un gol a zero al Manlleu. Eugeni ha marcat l'únic gol dels grana, sent el millor jugador de la final i donant la segona Copa de la història del club. Els tarragonins han saltat a la gespa del Municipal de Manlleu amb les coses clares i la victòria com a únic objectiu. El ritme ha estat alt des del primer minut i els de Kiko Ramírez han imposat velocitat i fortalesa des de l'inici. Rodri ha tingut les dues primeres opcions grana, amb dos xuts allunats. Malgrat el partit estava controlat, la primera part ha brillat per l'absència d'ocasions clares de gol i, per tant, s'ha marcat al descans amb el marcador inicial de 0-0. A la segona part els dos equips han anat a buscar la victòria i el joc s'ha animat a les àrees d'uns i altres. Haro i Gila han estat els més incisius dels grana. Amb el pas dels mnuts Kiko Ramírez ha anat movent la banqueta, donant entrada a Eugeni, De la Espada, Oribe i Joel Coch. El primer d'aquests, Eugeni ha estat el gran protagonista. Amb ell l'equip ha guanyat presència a camp contrari i, de les seves botes ha sortit el gol. El jove tarragoní, en el minut 77, ha engaltat una canonada fortíssima de fora de l'àrea que ha superat al porter local. En els darrers tretze  encara s'ha tingut opcions d'ampliar el marcador, la més clara ha estat per De la Espada, que ha enviat alt un xut a la sortida del porter manlleuenc. Amb el xiulet final l'equip de Kiko Ramírez s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya, un trofeu que ha aixecat Ruben Perez després de ser entregat pel president de la Federació Catalana de Futbol, el senyor Andreu Subies.