gimnastic-banner-the-beat-challenge

Campions de la Lliga Espanyola de Clubs Pro en PC

Primer títol de la temporada

L’equip del Nàstic eSports, en la plataforma de PC, s’ha proclamat campió de la VPLS Spain (Lliga Espanyola de Clubs Pro) en imposar-se al Mav3ricks MM en la tanda de penals. La bona actuació del porter grana va decantar una final amb resultat final d’empat a zero després del temps reglamentari i pròrroga.

Aquest és el títol més important aconseguit fins al moment per l’equip capitanejat per Jordi Valls (Jordi Malix), que setmanes enrere havia obtingut una temporada més la permanència a la 1a Divisió de la VFO. A més, aquest campionat els hi atorga una plaça per competir en la propera edició de l’ Euro Proleague i la Supercopa. També cal remarcar la segona plaça aconseguida a la lliga regular de l’FVPA, tot i caure en les eliminatòries posteriors.

L’equip del Nàstic eSports en PC inicia el període de pretemporada, que s’estendrà fins al mes de març, per agafar el punt de forma en diferents tornejos preparatoris abans de tornar a les competicions oficials programades pel mes d’abril. En aquesta segona meitat de temporada, els grana buscaran millorar la classificació en VFO i continuar la progressió ascendent en la resta de competicions del FIFA21, tant nacionals com continentals.

gimnastic-ucrania