Can Vicenç 3-0 Nàstic (Futbol Sala)

El sènior de la secció de futbol sala del Gimnàstic ha encadenat aquest cap de setmana la tercera derrota consecutiva de la temporada. Els grana van caure derrotats a la Pindeda, contra el Can Vicenç, per 3 gols a 0, i allarguen una ratxa preocupant.

Tot i que els grana van dominar els primer compassos de l'encontre, l'encert del porter i el desencert dels jugadors tarragonins es van aliar per a deixar immòbil el marcador fins al descans, al qual s'arribaria amb el 0-0 inicial.

La segona part no va canviar el guió, però si el desenllaç. Els locals, en la primera contra que van tenir, van aconseguir avançar-se en el marcador. El gol va ser una gerra d'aigua freda per als grana que, malgrat van seguir dominant, no trobaven el camí de la porteria rival. La pricipitació dels de Juan Blanco va propiciar que els locals augmentessin l'avantatge, situant el 3-0 definitiu al marcador.