gimnastic-banner-the-beat-challenge

Canon i Nàstic, acord de col·laboració per 3 temporades

Suport al projecte grana per part de la multinacional japonesa

El Gimnàstic de Tarragona i Canon Business Center a Tarragona tanquen un conveni de col·laboració que unirà a les dues entitats pels propers cursos esportius, concretament fins al 30 de juny 2023. L’empresa especialitzada en la fabricació de productes per a l’obtenció d’imatges i instruments òptics, com càmeres, videocàmeres, impressores i fotocopiadores, dóna suport al Nàstic.

El director de màrqueting grana, Jose Maria Andreu Solé; el director-gerent de Canon Business Center a Tarragona, Manel Urbano; i l’account manager de Canon, Manel García, han signat aquest matí el nou acord que vincularà a ambdues entitats. Andreu ha manifestat l’interès en col·laborar per part d’una companyia tan emblemàtica, afegint que “és un orgull que una empresa com Canon doni suport al nostre projecte de present i futur”. Per la seva part, el director-gerent de l’empresa, Manel Urbano, s’ha mostrat molt satisfet per l’acord adoptat ja que “Canon s’implica en projectes com el del Nàstic per la seva vessant esportiva, però també la gran tasca solidària que desenvolupa i de la qual volem ser partícips.”

Amb aquest nou acord de patrocini, Canon mostra la seva confiança amb el projecte esportiu, social i econòmic del Nàstic pel present i següents temporades. Empreses del territori local, nacional i també internacional aposten per anar de la mà en l’actualitat i també en el futur de l’entitat grana.

gimnastic-ucrania